Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viking


Viking

Bergets stora dvalor med dess stora fjordar och svalor
Vi taga i akt svalornas jakt

Vi befinna oss i andakt

Höga skyar
Vi se dessa berg
Och dessa fjordar som giva oss ett hem

Vi giva oss ut
Skatter väntar oss vid vägens slut

Från våran vik vi skall giva oss ut.




Fri vers av Qwaake
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-25 03:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qwaake