Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depp1


Depp 1

dis, dimma, dunkel, en värld med värken ljus eller mörker
Allt i en gråskala, ingen sol eller stjärnor i det klara

Här, kom, ta min hand, vi kanske kan finna ljus någonstans

Här vi vandrar, genom aska.

Det kommer upp som ett moln därefter vi traskar.

Våran väg tar oss ner, i en dal, där skuggorna blir fler.

Håll hårt i min hand vi måste finna ljus någonstans.

Utan hopp kommer vi inte långt.

Låt mig bli fri

Från ett sånt här liv

Låt mig se ljus och skratta

Istället för denna dimma som gömmer aska




Fri vers av Qwaake
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-25 03:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qwaake