Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Det som dagen inte ser

I nattens sfär av tystnad
lyssnar väktaren efter
ljudlösa svar

Som dagen inte har

När bruset inte brusar mer
Kommer tankarna på sånt
som dagen inte ser

Och fastän natten inte talar
vitt och brett om lösningar
och svar
På alla frågorna du har

Så ska den vaka vid din
huvudgärd
som den trogne lyssnare den är

Tills morgonen åter är här




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-25 03:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
I den här dikten ser jag natten som en vänlig väktare som lyssnar efter dissonanser och skyddar vid behov
2022-01-25

  Kungskobran VIP
Så fint om lyssnadens ädla konst
2022-01-25

  alicja lappalainen VIP
orden med en mystisk dimension
2022-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP