Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Kulturhistoriearbetet ska vara färdigt på onsdag\" skrev jag som kommentar då den skrevs.


Den rätta sinnesstämningen

De tre veckorna haver gått
tjugoen dagar borta är
Ingen ro har jag fått
blott skrik, skrän och despair

Fem sidor skrivas skall
färdigt tills på onsdag
Allt efter färdig mall
nu är det re\'n lördag

Men insikt jag nu får!
Den rätta stämningen är
ej vila och ro utan sår
utan skrik, skrän och despair!




Fri vers av Robster Lobster
Läst 147 gånger
Publicerad 2006-07-31 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robster Lobster