Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräns


övningsfält
nu ligger de lågt
gränslandets gräs




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-27 14:16



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Jajamän, en högst lyckad användning av formatet!!

Att sedan innehållet låter lika komiskt som tragiskt, gör inte saken sämre..
2022-01-28

    Lena Söderkvist VIP
Bra gjort att få plats med dubbla allitterationer på ett så litet utrymme.
2022-01-28

  Onomatoprofet VIP
Hur lågt är lågt? Skyttegrav?
2022-01-27

  Nanna X
En härlig sista rad som knyter ihop hela dikten!
2022-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP