Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Namninsamling i dubbel bemärkelse

 

Vid piren stod Dick
på herr Petter-Niklas
ibland hördes fru Fiffi
ropa efter nästa Karl

akrobatklubbens Liv
uppvisa liveshow Ville
ävenså våren Helga
ty överst satt Maj

jag fortsatte på en Stig
såg morgonen Gry
skulle bunkra i Marina
då min båt låg vid Kaj

i tross knopat Knut
förtöjt dess Lina
på pollare jag Linda
ny redd fick om Rita

kommer fly fast Mark
skall i min jolle Bo
så fort isen verkar Tina
drar jag samma Dag


 




Fri vers av Bodingen VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-01 07:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja huga ligen,,,,
2022-02-01

  Öknens Ros VIP
Finurligt komponerat med namn!
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP