Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester


Idén om en plats

Idén om ett annat klimat
Ett annat sorts liv

Får oss att lämna
Vardagen

Fly

Vi letar febrilt
Genom gränder
och barer

Över dansgolv
och sandstränder

På utsiktsplatser
och sena middagar

Letar efter jämvikt

En balansgång
Mellan avgrunden och avgrunden




Fri vers av lundd
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-07-31 22:02



Bookmark and Share


  stefan.g
En balansgång, ja så är det. En plats att finna, javisst! Och många finns som söker den.....Bra skrivet!
2006-08-02
  > Nästa text
< Föregående

lundd

Mina favoriter
memento mori