Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsgöranden

Mjuk som överkokt spagetti. Som sås. Som pälsdjurshuvuden. Som nyfött gräs.
Så mjuk i ansiktet när jag ser dig. Bortom räckvidd av mitt tålamod.
Gestalten din sjunker in i hörn.
Som en skugga.
Som jag kan le för. T o m be.
Stryka medhårs i minnen.
Hålla av men inte på med.
Alltför mjuk för det.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-13 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP