Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsmorgon

Jag längtar dig blomma
Lär mig stegen i saknadens dans
Målar mina ögon med solsken
Stryker bort snön från läpparna
Den som föll i natt
Jag längtar dig frukt
Skalar dig varsamt närmre mig
Målar mina ögon med svart snö
Den som föll ner i nattens mörker
Jag saknar dig blomma
Smaken och din doft i allting
Saknar dig fjärilsmorgon
Efter nattens stumma lekar




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-30 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström