Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gatlyktans sken

I gatlyktans sken
blir mörkret genomskinligt
Det lyser i ett fönster
på första våningen
En julstjärna trycker
sitt ansikte mot fönstret
Gör en stilla grimasch
Vakar över gatan
En landningsbana för
nattens drömmar
De som håller fast mig
i ett brottargrepp
Det finns en dröm ingen
talar om
men som alla drömmer




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 77 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-31 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström