Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Somliga vill inte dö

 

Jag!

Är döende i alla fall oavsett fisk/sjuk

 

Jag!

Kan inte fly döden bort

 

I mina texter

Brukar jag tala mycket om döden

 

Ensamheten

Och den eviga ensamheten jag upplever

 

Somliga tror att de är odödliga

Och vill inte dö

 

Risken är stort att tappa kontroll över sitt liv

Risken är faktum

 

Att tro sig att man är evig ung

Jo i sitt inre hjärta är man ung

 

Kropp säger helt annat

Titta på verkligheten säger han till individen

 

Att tro sig kan göra som en ung brukar jobba

Jo i sina inre tankar

 

Själ säger helt annat

Känn på musklernas svaghet

 

Somliga vill inte dö och kämpar emot

Döden talar alla språk och religion

 

Förutom ett språk som heter liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-01-31 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP