Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hon är min illusion

 

Hon!

Är!

En dröm

 

Och!

Jag!

Är en illusion

 

 

Vi!

Lever i varandras skugga!

Och ingen av oss kan bli till en människa

 

Hon!

Är!

Hon!

 

Och!

Jag!

Är jag

 

Sanningen,

Att den ena existerar utan den andra

Är omöjligt!

 

Jag är en dröm

Och

Hon är min illusion




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2022-01-31 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP