Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mor


Det gör ont att mista
Som hela själen skulle brista
När du lämnar mig
Tar du med en bit av mig

Mitt barn som jag har fött och närt
Så kärt

Måste du lämna?
Du måste lämna!
Du har vuxit och blivit stor
Men jag är fortfarande din mor




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-01 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP