Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara en tidsfråga


Den vita snön jagade
i natt i paradiset

Det kalla februari
gräset var inte rädd

- Det är bara en tidsfråga
sa han gäspande

Och sjönk tillbaka
ned i sin bädd




Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-01 10:30



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Vardagsmagi
2022-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP