Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Kärleksenergi


Livet stannar upp en aning i sökandet efter kärleken.

 

Hoppet att möta kärleksenergin är en stor drivkraft i livet.

 

Det finns alltid en risk att man inte kommer att bli nöjd med några av de relationsalternativ som erbjuds.

 

Kärlekens energi kommer tydligt att rycka tag i dig då du minst anar det.


Den stora kärleken kommer att hitta dig!

 




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-01 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP