Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlös tröst

Jag sov inte så bra i natt
Då kom min lilla skatt
Och smekte lätt min kind
Och startade sitt spinn

Jag vaknade på morgonkvist
Och tyckte livet var rätt trist
Då slickade vovve mina fötter
Och genast var jag inte lika trötter

Ordlös är deras kärleks tröst
Kärlek är deras själars röst

När alla våra ord faller samman
och ömhet samlas i sorg och gamman




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-01 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP