Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fläckvis (Min kamp 2.22)

Solen skiner, hundarna bär överrock och

änderna är trötta

fläckvis sandat

fläckvis barmark

fläckvis isigt

om jag vågar lyfta blicken kan jag se

att världen är vacker

fläckvis 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-02-01 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP