Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trast

Lyft
i vind
från tak
mot lind

hemtam, sällskapssjuk, timid
trast
en röst från tsarens tid

visa jord ditt torra läte
lyft
från jordens innanmäte
som skurit dina vingar med sitt snöre

se
på grenen, du
vad lär

det som livet innebär
bär livet innerst.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-02 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP