Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade jag varit lycklig


Tänk att somna utan önskan, utan längtan, utan kval
Tänk att somna med ett leende när kvällsluften är sval
Tänk att aldrig känna sorg och bara tidens harmoni
Tänk att aldrig känna fängsel utan ständigt varit fri

Men hade jag varit lycklig då
För är det inte smärta som lycka så




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-02-02 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP