Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte för alltid (Min kamp 2.22)

Jag försöker

verkligen

ha tålamod

jag försöker 

verkligen 

vara tacksam

 

jag försöker

och det lyckas

 

för det mesta

 

för det mesta är inte

för alltid




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-02 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP