Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men vet detta


Glöm alla omständigheter
Glöm tid och rum
Du är värdefull
För evigt

Misslyckas kan vi alla
Men vet detta
Du är aldrig misslyckad
Bara handlingen är




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP