Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nållnålltalet

Trasiga teens
CD:ns sista refräng
Trasiga jeans
med för mycket häng

det här
var när
man gjorde en poäng
av att lyxa till det med en sökmotorsökning
bortskämd efter 90-talets välståndsökning

I samlad trupp till växel
numismatikerna ila
när femtiöringsmyntet
snart förbrukat förs till vila
till vila i historieboken
nån har fått en trend på kroken
Myspace eller Bilddagboken
dåtids-nuet vi studerar
när vi krasst nu konkluderar:

Började med Bush-Gore-valet
sen Bin Laden gör nåt galet
intifada per kvartalet
Thailand-weekend-mys blev skvalet
fågelflunsan; hönset malet
huvudbry i stamcells-kvalet

Nållnålltalet
emo-talet
selfie före iphoneskalet.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-03 16:12



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Snyggt formulerat! Du levererar nållnålltalet som i en liten ask:-)
2022-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP