Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siri 2


Ännu hade ingen tagit sig ut i det fria. Klimatet avskräckte eller snarare: ingen visste var utgången låg i denna labyrint av rum och korridorer, upplysta av svagt, grönt ljus.

Skymning. Snön föll ymnigt. Vargen ylade övergivet.

Siri kom hastigt emot mig, på min väg från matsalen. Tycker ni om musik? Glinka? Jag nickade. Välkommen till röda rummet vid åttatiden ikväll, då kommer jag och spelar för er och försvann lika snabbt som hon dök upp och lämnade kvar en doft av mysk.


@DrZappa 2022




Prosa av DrZappa VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-03 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP