Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets goda (Min kamp 2.22)

Dom som är för kärnkraft

dom är så säkra, det finns ingen tvekan

det kommer att bli bra

den är fossilfri och hållbar och ren

och vi kan få all energi vi behöver

och vi kan fortsätta och leva 

på samma sätt som förut

och ingen måste avstå från någonting

av livets goda

 

Och där står jag

full av tvivel

fast jag borde vara säker

jag är säker

kärnkraft är inte svaret




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-02-03 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP