Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyga bort

En skadeskjuten kråka
Med vingarna kvar
Men kan inte flyga
För ingen ork jag har

En vingklippt fågel
Som inte kan flyga
Med orken kvar
Men inga vingar har

Läk mina sår
Som ansatt min kropp
Och låt mig bara få flyga bort

Låt vingarna växa
Så jag kan fly
Möta himlens gryning ny




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-04 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP