Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntan
Väntan på besked
Denna ohyggliga väntan
Då tiden är ur led

Väntan
Tankar och minnen väller fram
Denna obeskrivliga väntan
Då allt kommit på skam

Väntan
Då inget blir som man vill
Denna outgrundliga väntan
Då tiden helt står still

Väntan
Som blir som Schrödingers katt
Denna outsägliga väntan
Där ett limbo är satt




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-02-05 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP