Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prövning

Ibland får man andas in
Sen får man andas ut
Utan att se något slut

Vad som var viktigt
Är inte viktigt
Bara det enda viktiga

Varje moment
Blir en oändlig resa
Och att ångest glesa




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-02-05 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP