Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte acceptera

Jag kan inte acceptera
Att jag måste acceptera
Att jag måste gilla läget
Fastän jag har kämpat träget

Torterad, som piskad med spö
Vill bara lägga mig ner och dö
Hatfull, hämndlysten och arg
Känner mig maktlös, torftig, karg

Jag vet att jag måste släppa taget
Fastän jag förlorat slaget
Annars förlorar jag bara
Mig själv




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-02-05 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP