Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte kunna allt

Man kan inte kunna allt
Inte vara livets salt
Inte vara oraklet i Delphi
Eller influensern som tar sin selfie.

Men man kan vara sig själv
Och veta att man är unik
Och veta att man är den älv
Som inte är någon annan lik

Man kan veta att man är värdefull
Och inte lever för någon annans skull
Man kan forsa fram eller blänka stilla
Bara man inte gör någon annan illa




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP