Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten

Där på stranden
Där i sanden
Vid ett vattenbryn
Får jag plötsligt syn

På en rundad sten
Som ligger där så len
Skimrar i solens sken
Nysköljd och ren

Klippans vassa kanter
Vanns ej av giganter
Vattnet slipar bort
Allt tills det är torrt




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP