Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorlande väsen

Ta med mig dit,
där daggdroppar kysser
vårgräsets violstänglar

Ta med mig dit,
där människor följs
av kramiga
små skyddsänglar

Ta med mig dit,
där dovhjorten
badar naken i en tyst fors.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-05 20:33



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så fin , min favorit av dina dikter :)
2022-09-30

  annalena VIP
Så skör och vacker text.Där dovhjorten badar naken i en tyst fors.Som en tavla av ord.Fint
2022-04-28

    ej medlem längre
Så jävla vackert!
2022-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP