Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessvärre (Min kamp 2.22)

Kvällspromenad i närområdet

Nymåne, stjärnklart

Snattrande änder i bäcken

Kanin på gräsmattan 

Katt på jakt

Möter inte en enda människa 

En smäll i centrum!

Fyrverkeri den femte februari?

Skjutning?

Det ena lika troligt som det andra?

Dessvärre

Men ingen helikopter hovrar över orten denna kväll

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-05 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP