Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar

Jag lyssnar på dig
när du har något viktigt
att säga
Du lyssnar på mig
när jag har något viktigt
att säga
Du har något viktigt
att säga
Det är okej
Jag har något att göra
lyssna på dig
Men saker har förändrats
Vi är inte dom vi en gång var
Vi kommer aldrig bli förälskade
igen
Ja, saker har förändrats
Det vi hade är inte längre
det vi har
Jag har något viktigt att säga
Du behöver inte lyssna, det är okej
Jag älskar dig inte längre
Jag försöker lära mig
att tycka om mig själv
Saker har förändrats
till vad de är
Jag saknar dig, men det är inte
samma sak
Kommer du ens ihåg mig?
Har något av mig blivit kvar
Något jag inte längre har
tillgång till




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-06 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström