Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längst inom mig

När demonerna jagar i natten
Och trasar min söndriga själ
Då finns där den största skatten
Som endast vill mig mitt väl

När oron får kroppen att skaka
och tinnitus ger syrsors sång
Då finns det någon som vaka
Som tröstar mig natten lång

Jag måste tro på mitt inre
Som kärleksfullt smeker mitt sinne
Jag måste tro på den ro
Som längst inom mig bo




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-06 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP