Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"This too will pass"


Passera


Det svåra kommer att passera
En dag tänker jag inte på det mera
En dag lever saknad i vemodets minne
En dag sprudlar livet timme för timme

Det svåra ersätts av nya svåra
Det ger patina och en ädel fåra
Jag öppnar min själ för framtidens glädje
Ser fram emot vad som kan vara på färde

Jag väljer aktivt glädje och liv
Väljer bort att vara alltför negativ
Lämnar det som gör mig illa
Möter det som lugnar stilla




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-06 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP