Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu är tid

Ännu en morgon att glädjas åt
Ännu en dag att ta in
Ännu en tid att säga förlåt
Ännu är tid för att byta skinn

Ännu ett nu och en framtid ljus
Ännu en stund att begrunda
Ännu en tid för skogarnas sus
Ännu är tid för att blunda

Ännu är tid för att vila
Ännu är tid för att välja bort
Ännu är tid för att sluta ila
Ännu är tid fastän livet är kort




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-06 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP