Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön är hjärtats samtal med "Gud"


JAG OCH JESUS

Jag och Jesus jobbar hårt

på vår långa relation.

Stundom har det varit svårt,

då jag varit svag i tron.

Jobbet jag och Jesus gör

är vår tysta diskussion,

där vi på varandra hör

i en vänlig samtalston.

Jesus, jag och jobbet vårt

är ju inte religion

utan mera en support

i en kommunikation.

Jag och Jesus jobbar för

att vår gamla union

inte upphör när jag dör.

Det är bådas vår vision.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-02-06 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP