Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi möter inte Doris (Min kamp 2.22)

Söndagspromenad 

Vi möter inte Doris

Månen lyser

 

Lugnt och fridfullt 

Vi möter inte Doris 

Vi ser sju hundägare

 

I närområdet 

Vi möter sju hundar

Men vi möter inte Doris

 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-02-06 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP