Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En attityd.


Vaxdemagogi


Jag ska injicera dig med ett vaccin
som innehåller larver.
-Jag vill inte ha det.
Du är anti-vaxare!!!

Jag lägger larver i ditt kaffe.
-Jag vill inte ha det.
Du är anti-kaffe!!!




Övriga genrer (Kåseri) av Koloristen
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-06 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen