Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrapa på ytan - lyssna

Bakom det vi ser
det som finns bland oss
finns en historia

Börjar man skrapa på ytan
kan helt plötsligt
en historia växa fram
liksom Pandoras ask
väller det fram

En bild tecknas
sakta växer det fram en berättelse
från tider som flytt

En byggnad bland oss
kan tala
det sitter i väggarna
sitt tyst, lyssna
du hör ett dovt ljud
alla röster som en gång
fanns där





Fri vers av AA VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-06 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP