Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kackel (Min kamp 2.22)

Kackel kackel

Har räven tagit sig in i hönshuset?

Nej, det är partiledardebatt på TV

Kackel kackel från februari till september 

Kackel kackel tills öronen krullar ihop sig

Kackel kackel




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-02-07 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP