Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har makten

Vi har makten att förändra allt!
När vi tillsammans gör våra val styr vi världsekonomin.
Om ingen efterfrågan finns produceras det heller inte.
Att leva enkelt o utan begär är en revolutionär handling.
Gnistan som tänder en präriebrand.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-02-08 05:46



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fire it up!
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP