Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siri 4


Jag gick till slut och satte mig vid bordet, som sällskapet hastigt lämnat, lutade mig tillbaka. Glinka’s musik väckte många minnen. Och Siri spelade som i trans. Röda rummet. Midnatt. Hon såg i ögonvrån att det bara var jag kvar. Reste sig och sa: kära publik, sträckte ut sin hand mot mig, nu ska jag avsluta kvällen med att spela ”la separation”, det börjar bli sent, strök bort en hårslinga från sitt ansikte, en ny dag väntar oss.

Ett svagt grönt ljus spred sig mjukt från takkronan när Siri började spela, som ville hon upplösa tid och rum.

©DrZappa 2022




Prosa av DrZappa VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-08 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DrZappa
DrZappa VIP