Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vapenlicens/ poetisk licens

så vi kan väl minnas och tända vita ljus
för när orden var stapplande små flicksoldater,
embryon av färgat glas
du och jag varsitt bollplank
som metaforerna studsade emellan
- aldrig nuddade de mark.




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-08 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång