Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyhetsflödet (Min kamp 2.22)

Tappat lusten

att hänga med i nyhetsflödet.

Jag gör ju ändå ingenting

för att förbättra någonting

trots allt jag tror mig veta.

 

Om jag inte läste tidningar,

inte såg på tv,

inte kommunicerade med någon

utanför hemmet,

skulle jag leva ett bättre liv?

Vara lugnare, nöjdare?

 

Är okunnighet en välsignelse?

Nej.

Jag är trött och besviken men

jag loggar inte ut från nyhetsflödet.

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-02-08 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP