Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene snittet

Tänk om allting var helt i harmoni
Tänk om det bara var vi
Tänk om allt ditt var mitt
Och allt mitt ditt

Tänk om det fanns en harmoni
Där allting är skönhet och frid
Med linjer och proportion
Lagom åt alla en portion

Men girighet förstör alla snitt
Och allt som var vitt
Blir svart
Som en stjärnlös natt




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP