Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om hundra år

Om hundra år är vi alla döda
Då har vi blivit maskarnas föda
Eller vinden har fört vår aska bort
Kanske inte någons öga var torrt

Om hundra år spelar det ingen roll
Om livet gick i moll
Om hundra år är inget kvar
Av allt agg du har

Så ge livet perspektiv
Ge dig själv rätten till liv
Var en del av oändligt universum
Ge dina goda känslor rum

Livet är så oändligt kort
Varför då längta bort
När vi har här och nu
Och vi lever både jag och du




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP