Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack för denna dagen
(Timmen är nu slagen)
Tack för allt jag har
Tack för allt som varit
(Timmarna som farit)
och det som nu är kvar

Tack för allt det svåra
Tack för alla skratt
Tack för livets fåra
Och tack för att...

Det jag tar för givet
Tack för själva livet
Du är min skatt
Godnatt




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP