Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solen

Solen lyste på mig idag

och jag satte mig på en bänk

Kaskader av tankar 

kom flytande genom mitt huvud

 

Inget sammanhang

Bara fritt flöde

 

En här en där kunde en tanke

liksom sakta sig lite

och pocka på min uppmärksamhet

 

Som om tanken tyckte att just den var lite extra viktig

 

Det var en mycket angenäm stund

vi hade i solen

mina tankar och jag




Fri vers av Ruda
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-08 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda