Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Himlen


En dag kommer alla att mötas
Då kommer frågor som stötas och blötas
Att få ett svar
Och inga frågor finns då kvar

Där vid regnbågen slut
Där tvivlet står på lut
Får troskyldigt barnatron segra
Och hoppet kan åter stegra

Vid bifrost, den bävande väg
Långt bort från den grav som är grävd
Möts hundhimmel, längtan och dröm
Ett uppvak från evig sömn

Jag kramar min älskade vän
Jag vänder mig om och sen
Jag ser alla nära och kära
Det är en glädje svår att bära

Då brister all sorg som en spegel
Och glädjen får vind och segel
Jag speglar mitt liv mot ett evigt hav
Och tänker på vad livet gav




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-02-09 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP